Nationale Week van Code 95

Neem deel aan de Nationale Week van Code 95, een unieke gelegenheid in Nederland. Van maandag 26 februari tot en met zaterdag 2 maart is het mogelijk om binnen slechts één week de volledige 35 uur nascholing voor Code 95 te voltooien. Indien de Code 95 van uw chauffeurs binnenkort verloopt en er aanzienlijke uren moeten worden ingepland, biedt deze periode een opportune gelegenheid voor actie.

SBVO Opleidingen vertegenwoordigt een kring van maar liefst 11 opleiders, verspreid over heel Nederland. Zowel grote als kleine transportbedrijven kunnen tijdens de Nationale Week van Code 95 bij deze opleiders terecht voor uitgebreide nascholing, bestaande uit diverse praktijk- en theoriecursussen. Indien de Code 95 van uw chauffeurs op korte termijn verloopt, bieden wij de mogelijkheid om in één week alles bij te scholen bij een van de 11 lokale SBVO-opleiders.

Via het SBVO-portaal verkrijgt u inzicht in welke kandidaten hiervoor in aanmerking komen en bij welke opleider dit voor uw chauffeur(s) kan worden ingepland.

Wacht niet te lang met aanmelden en benut deze unieke kans, want VOL = VOL!

👉 Voor directe aanmelding kan je contact met ons opnemen via 078-6211000 of via ons contactformulier: wierks.nl/contact/.

#opleidendoenwesamen #code95 #landelijk #sbvoopleidingen #transport #bedrijven #portaal

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!