Onze missie

“Onze missie bij Wierks is om rijdend en werkend Nederland veilig en succesvol op weg te helpen. Wij leren deelnemers hoe ze op een veilige, efficiënte en duurzame manier kunnen werken en rijden. Daarnaast geloven wij dat veiligheid begint bij de juiste mindset. Verantwoordelijkheid nemen en proactief handelen staat hierbij centraal. Met onze expertise en persoonlijke aanpak streven wij ernaar om onze klanten dagelijks de best mogelijke leerervaring te bieden.”

2 Wierks vrachtwagens geel blauw geparkeerd

Onze visie

Bij Wierks geloven we dat veiligheid de sleutel is tot succesvol werken en rijden. In 2040, vieren we ons 75-jarig jubileum. We zijn dan uitgegroeid tot de totaalaanbieder op het gebied van verkeersopleidingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt in de Randstad. Vanuit onze vijf vestigingen zorgen wij voor de best mogelijke leerervaringen waar persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers centraal staan. Ondanks de groei en grootte van het bedrijf, blijven we ons inzetten voor duurzame mobiliteit en spelen we in op de veranderende behoeften van onze klanten. Daarnaast wordt Wierks in 2040 nog steeds gekenmerkt door de familiare sfeer, praktische instelling en de korte lijnen binnen het bedrijf.

Veiligheid

Bij Wierks gaat veiligheid verder dan enkel het aanleren van de juiste rijvaardigheden. Het omvat ook het stimuleren van een proactieve mindset waarin verantwoordelijkheid en juist handelen centraal staan. Wierks streeft naar het aanbieden van een leerervaring waarbij veiligheid zowel op de weg als op de werkvloer wordt gewaarborgd.

Betrokkenheid

Wierks streeft naar een persoonlijke en betrokken benadering richting klanten en medewerkers. Om zo de beste leerervaring en service te kunnen bieden, een platte organisatie te creëren en laagdrempelig te zijn als werkgever en partij om aan te verbinden.

Bekwaamheid

Wierks is gericht op het delen van kennis en het bieden van inspirerende leerervaringen. Het bedrijf wil klanten inspireren om een veilige en proactieve mindset te ontwikkelen. Daarnaast ondersteunt Wierks bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om veilig en efficiënt te rijden en te werken. Het aanbieden van praktijklessen en kennisoverdracht is een belangrijk aspect van de dienstverlening van Wierks.

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!