Verticaal transport

Feit: er worden per jaar gemiddeld 1.750 autolaadkranen verkocht, waarbij capaciteiten van vijftig ton of meer geen uitzondering zijn. Hét bewijs dat de training ‘Verticaal Transport’ onmisbaar is! De eisen worden namelijk steeds strenger – en daarmee de kennis en inzichten hoger. Rijschool Wierks biedt de training ‘Verticaal Transport’ aan, zodat je werknemers en jij veilig en verantwoord werken met de autolaadkraan.

Aangescherpte regels voor Verticaal Transport

Het werken met een autolaadkraan zorgt ervoor dat laden en lossen met vrachtwagens efficiënter verloopt, maar is ook een hulpmiddel bij hijswerkzaamheden. Vroeger waren de regels minder streng, maar vandaag de dag zien we dat deze regels streng worden aangescherpt. Daar zijn wij bij Wierks blij mee, want werk je met een autolaadkraan, dan moet je extra oog houden op veiligheid. Geen zorgen: Wierks helpt je op weg!

Het bewaken van veiligheid, gezondheid en welzijn

De ARBO-wet stelt dat de werkgever ervoor moet zorgen dat zijn personeel voldoende is geschoold om werkgerelateerde veiligheid, gezondheid en welzijn te kunnen bewaken. Bij Wierks brengen we je niet alleen de juiste vaardigheden bij, ook leren we de proactieve mindset aan die nodig is bij verticaal transport. Op die manier weet je wát je doet, maar doe je dit ook vol vertrouwen.

De trainingen bij Rijschool Wierks

Bij Wierks kun je de trainingen ‘Veilig werken met de Autolaadkraan’ en ‘Machinist autolaadkraan met hijsfunctie’ volgen. Meer weten over de opleidingen? Klik op de buttons hieronder of neem contact op. We staan je met plezier persoonlijk te woord.

Veilig werken met de Autolaadkraan

Machinist autolaadkraan met hijsfunctie

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!