Rijschool Wierks als opleidingspartner

Onder het motto ‘Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?’ biedt rijschool Wierks verschillende totaaloplossingen op maat aan. We snappen namelijk dat je als werkgever de veiligheid op de weg én werkvloer moet bewaken. Kies voor de makkelijkste en beste weg en volg alle opleidingen onder één dak; met glimlach, maar zonder gedoe. Geld en tijd besparen? Dan horen we je graag!

Daf truck Wierks geel met man rechts

Wat je krijgt met Wierks als opleidingspartner

 • Een vast aanspreekpunt
  Persoonlijke aandacht zonder poespas! Zo krijg je als bedrijf een vaste accountmanager die altijd voor je klaarstaat.
 • Landelijke dekking
  Wierks is onderdeel van SBVO en verzorgt opleidingen door het hele land. Meer weten over SBVO? Lees het onderaan deze pagina.
 • Altijd up-to-date via ons bedrijfsportal
  In ons opleidingsportal worden al jouw gegevens bijgehouden. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht. Mooi meegenomen: in dit systeem kun je ook opleidingen en trainingen inplannen.
 • Flexibel aanbod
  Bij Wierks zit je altijd op de goede weg. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies aan welke trainingen er behoefte is. Zit je opleiding er toch niet tussen? Geen zorgen, dan maken we een maatwerkplan voor je.

Professionele bedrijfsopleidingen met glimlach

Wil je als werkgever het beste uit je werkgevers halen – en dit op een zo prettig en professioneel mogelijke manier doen? Dan is rijschool Wierks jouw bestemming! Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen mét glimlach en garanderen de beste aanpak. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden. We staan je graag persoonlijk te woord.

Bedrijfsportaal SBVO

SBVO is een online platform die ondernemers en chauffeurs volledig ontzorgt op gebied van Code 95 nascholing. SBVO is een samenwerking van geselecteerde opleiders met landelijke dekking op het gebied van beroepsopleidingen. Door deze samenwerking kunnen specialismen en vakkennis op alle vlakken samengevoegd en over het gehele land uitgerold worden. We zien je graag tegemoet op een van onze locaties.