Veiligheidstrainingen

Laten we eerlijk zijn: niemand wordt vrolijk van ongelukken op de werkvloer en de hoge verzuimcijfers die daaruit voortkomen. Ongelukken voorkomen is onmogelijk, maar je kunt er wel alles aan doen om de kans op ongevallen zo klein mogelijk te houden. Met verschillende veiligheidstrainingen voor op de werkvloer is Wierks jouw partner in veiligheid.

Het trainen van handelingen én mindset

Veiligheid reikt verder dan je transport of werkplaats op orde hebben. Het gaat er ook om hoe mensen handelen in gevaarlijke situaties, hoe er omgegaan wordt met een ongeval en hoe je als leidinggevende de rust binnen je team bewaakt. Sta je écht veilig op de werkvloer, dan weet je hoe je moet handelen en denken. Een gouden combinatie waarvan wij vinden dat elke werknemer hem verdient te kennen.

Van veilig denken en handelen naar minder verzuim

Met de veiligheidstrainingen van Wierks maken we werknemers bewust van de arbeidsrisico’s. Ze leren wat het effect is van hun gedrag en hoe ze risico’s kunnen verkleinen. Het resultaat? Een veiligere werksituatie, minder ongevallen en lager verzuim. Een win-winsituatie dus, voor werknemer en werkgever.

Wierks helpt je op weg!

Wil je als werkgever de veiligheid op jouw werkvloer optimaliseren? Wij van Wierks helpen je graag op weg. Klik op één van onderstaande opleidingen of neem contact op voor meer informatie. We geven je graag een persoonlijk advies.

Basisveiligheid VCA
Veiligheid voor operationele leidinggevenden VCA
Bedrijfshulpverlener
Bedrijfshulpverlener Herhaling
Veilig werken met de Hoogwerker
EHBO en AED
Veilig werken langs de weg
Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!