Intern transport

Of er nu gewerkt wordt met een vorkheftruck of met een reachtruck: intern transport heeft training nodig. Als bedrijf is het je taak om te zorgen dat iedereen zich veilig over de werkvloer verplaatst zodat niet alleen het werk, maar ook de mensen zo goed mogelijk bewaakt worden. Bij Rijschool Wierks kan je de opleiding Intern Transport op locatie volgen, maar we kunnen ook jouw kant opkomen. Álles zodat jullie veilig met elkaar op weg gaan!

Intern transport

Opleiding Intern Transport op locatie bij Wierks

Wist je dat wij ons eigen, uitgebreide magazijn hebben? En dat we hier regelmatig opleidingen aan bedrijven geven? Dit terrein zit aan de Albert Plesmanweg in Rotterdam en geeft kandidaten alle ruimte, rust en professionaliteit om verschillende praktijkoefeningen af te leggen.

Opleiding Intern Transport bij jou op de zaak

Vind je het fijner als rijschool Wierks jouw kant op komt? Geen probleem! In overleg kunnen wij de volledige opleiding bij jou op locatie verzorgen. Ideaal wanneer je niet de tijd hebt om naar ons toe te komen of wanneer jouw werknemers niet in de gelegenheid zijn om van de locatie weg te gaan.

Kwaliteitsopleidingen mét glimlach

Rijschool Wierks staat voor opleidingen van hoge kwaliteit, maar mét glimlach. Naast het trainen van de benodigde vaardigheden, brengen we ook een proactieve mindset bij. Zo weet je zeker dat jouw werknemers straks precies weten wat ze moeten doen – en doen ze dat vol vertrouwen.

Veilig werken met de Vorkheftruck
Veilig werken met de Reachtruck
Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!