Brommer rijbewijs (AM)

Brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen? Wierks helpt je op weg!

Is het tijd om je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs te halen én wil je dit doen in Zuid-Holland? Rijschool Wierks is erkend verkeersschool en helpt je met een AM rijbewijs op weg! Voor de jonge enthousiastelingen onder ons: vanaf 15,5 jaar mag je al aan de slag met het behalen van je theorie-examen. Ideaal wanneer je niet kunt wachten om jouw brommer of scooter op te stappen!

Jouw officiële rijschool in Zuid-Holland

Wil je jouw brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen en neem je de afslag naar rijschool Wierks? Goede keuze! Je profiteert van verschillende voordelen. Wij noemen:

  • Een zeer hoog slagingspercentage van 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • een sterke theorietraining
  • Voordelig totaalpakket
Scooter rijbewijs in 1 dag

Een geslaagde leerervaring begint bij een theoriecertificaat

Voordat we aan de slag kunnen met je praktijkexamen voor het brommerrijbewijs of scooterrijbewijs, moet je eerst het theoriecertificaat behalen. Goed nieuws: deze opleiding kun je bij rijschool Wierks volgen. Ook staan we bij Wierks voor een geslaagde leerervaring vanaf moment één. Dat houdt in dat je ter voorbereiding op je praktijkexamen een aantal praktijklessen gaat volgen. Hoeveel dit er zijn? Dat is per persoon verschillend. Bepalende factoren:

  • Rijvaardigheid
  • Kennis over de bromfiets
  • Leersnelheid
  • Verkeersinzicht

Belofte: vol vertrouwen je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen

Gemiddeld zien we dat mensen zo’n vier rijlessen nodig hebben, voordat ze starten aan hun praktijkexamen voor hun brommerrijbewijs of scooterrijbewijs. Geen zorgen: mocht je er meer nodig hebben, dan is Wierks je grootste supporter. Wij beloven dat we je altijd met de juiste dosis zelfvertrouwen en vaardigheden de weg op laten gaan. Ook rijdt er tijdens je examen altijd een rijinstructeur achter je. Deze let op zaken als het naleven van de verkeersregel en je anticipatiegedrag. Wat zeg je ervan: ben jij klaar om geslaagd – en met brommer of scooter – op weg te gaan? Wierks hoort je graag!

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!