Rijopleidingen van Wierks

Rijopleidingen in Zuid-Holland: met Wierks de weg op

Van brommeropleiding en motoropleiding tot je camperrijbewijs en busrijbewijs: bij Wierks loopt jouw rijopleiding op rolletjes. Samen met onze enthousiaste mensen train je niet alleen jouw vaardigheden achter het stuur, maar geven we je ook een goede dosis zelfvertrouwen mee. Daarmee bedoelen we: het trainen van een proactieve mindset, zodat je weet hoe je moet handelen in leuke, maar ook minder leuke situaties. Álles zodat jij straks als een koning achter het stuur zit en geslaagd op weg gaat.

Brommeropleiding

Rijbewijs AM

Motoropleiding

Rijbewijs A

Personenauto

Rijbewijs B

Auto met aanhangwagen

Rijbewijs BE

Taxichauffeur

Basisopleiding Taxi

Vrachtauto

Rijbewijs C

Vrachtauto met aanhangwagen

Rijbewijs CE

Trekker oplegger

Rijbewijs CE

Vrachtauto met aanhangwagen

Rijbewijs C1E

Camperrijbewijs

Rijbewijs C1

Bus

Rijbewijs D

Bus met aanhanger

Rijbewijs DE

Niet lullen, maar rijden!

De rijinstructeurs van Wierks zijn nuchter, houden van aanpakken en zijn dol op hun werk. Ze staan voor kwaliteit en professionaliteit, maar altijd met een glimlach. Zo voldoen alle rijopleidingen van Wierks aan de noodzakelijke erkenningen en zijn alle rijinstructeurs WRM-gecertificeerd. Dat betekent dat ze bewezen hebben jou op een veilige en ervaren manier aan jouw rijbewijs te kunnen helpen. Ben jij klaar voor die Wierks-leervaring? Kies hierboven jouw toekomstige rijbewijs!

Rijopleidingen in Zuid-Holland waar iedereen welkom is

Wist je dat wij voor het bromfietsrijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs én auto met aanhanger-rijbewijs al vijftien jaar werken binnen de ANWB-formule? En dat we al vele jaren met veel plezier samenwerken met STL en verschillende ROC’s in Rotterdam en Dordrecht? Samenwerkingen die we bewust aangaan, zodat we zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk plekken de beste én leukste rijervaring kunnen bieden. Wat zeg je ervan: ga jij met ons de weg op? Laten we gaan!

Op zoek naar een andere opleiding?

Je vindt verkeersschool Wierks op de weg, het water én de werkvloer. De keuze is reuze, maar altijd de beste. Dat beloven we! Een vraag, opmerking of direct een offerte opvragen? Neem contact op, we helpen je met plezier op weg.

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopeidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!