Beroepsopleidingen bij Wierks

Beroepsopleidingen in Zuid-Holland: met Wierks de werkvloer op

Van de weg naar de werkvloer. Verkeersschool Wierks rijdt met plezier wat extra kilometers voor je! Zo maken we het werkgevers graag een stukje makkelijker door een totaalpakket aan te bieden. Want veiligheid reikt verder dan enkel de weg. Veilig handelen op de werkvloer is minstens zo belangrijk. Met meer dan vijftig jaar ervaring kan je ook als bedrijf op ons rekenen – van het aanleren van vaardigheden tot het bijbrengen van een proactieve mindset.

Gevaarlijke stoffen

Intern transport

Chauffeurstrainingen

Verticaal transport

Veiligheid

Rijtrainingen

Middenkader en Management

Havenlogistiek

Een baas op de werkvloer

We werken samen met veel bedrijven die blij zijn met onze complete aanpak. Door het aanbieden van zowel rijopleidingen als beroepsopleidingen kun je al jouw scholing onder één dak laten plaatsvinden. Want waarom zou je moeilijk doen, als het makkelijk kan? We houden niet van poespas en jij vast net zo min. Bespaar jezelf tijd, moeite en gedoe en pak de weg naar Wierks. Bij ons is iedereen welkom!

Op zoek naar een andere opleiding?

Je vindt verkeersschool Wierks op de weg, het water én de werkvloer. De keuze is reuze, maar altijd de beste. Dat beloven we! Een vraag, opmerking of direct een offerte opvragen? Neem contact op, we helpen je met plezier op weg.

Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!