Tip: geef een rijles cadeau!

Heb je altijd al in een vrachtauto willen rijden? Droom je over net zo’n strakke wegligging als die van Max Verstappen? Of wil je iemand een rijles cadeau geven, gewoon omdat hij of zij het dik verdient? Rijschool Wierks helpt je op weg! Meld je via onderstaand formulier aan voor een verrassing les of geef ons direct een belletje. Samen zorgen we voor dat ‘wow-effect’ voor jezelf óf voor die ander. Want eerlijk: niets is leuker dan het geven en krijgen van een welverdiend cadeau! Denk aan proefles vrachtwagen cadeau, rijles cadeau of rijles bus cadeau. Geef het aan in onderstaand formulier.

Proefles cadeau

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locaties

Adresgegevens

Ploegstraat 44
3319 LG | Dordrecht

T: 078-6211000 

Openingstijden

Maandag: 06.30 – 18.00
Dinsdag: 07.00 – 18.00
Woensdag: 07.00 – 18.00
Donderdag: 07.00 – 18.00
Vrijdag: 07.00 – 18.00
Zaterdag: 07.00 – 14.00
Zondag: Gesloten

Adresgegevens

Albert Plesmanweg 49
3088 GB | Rotterdam

T: 010-4286464

Openingstijden

Maandag: 06.30 – 18.00
Dinsdag: 07.00 – 18.00
Woensdag: 07.00 – 18.00
Donderdag: 07.00 – 18.00
Vrijdag: 07.00 – 18.00
Zaterdag: 07.00 – 14.00
Zondag: Gesloten

Adresgegevens

Sportlaan 3A
4209 AX | Schelluinen

T: 0183-745641

Openingstijden

Op afspraak

Het origineelste cadeau!

proefles vrachtwagen cadeau
rijles-cadeau
rijles bus cadeau
rijles bus cadeau

Proefles vrachtwagen cadeau

Wil je een uniek cadeau geven dat een blijvende indruk achterlaat? Geef dan een vrachtwagen rijles cadeau! Met onze speciale proefles kunnen beginners de spanning van het besturen van een vrachtwagen ervaren onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Tijdens deze proefles krijgt de ontvanger de kans om achter het stuur te kruipen van een echte vrachtwagen en de basisvaardigheden te leren die nodig zijn om veilig op de weg te rijden. Of het nu gaat om het manoeuvreren door smalle straten, het maken van bochten of het uitvoeren van veilige stops, onze deskundige instructeurs staan klaar om te helpen en te begeleiden. Een proefles vrachtwagen cadeau is niet alleen een spannende ervaring, maar het biedt ook waardevolle inzichten voor degenen die overwegen om een carrière in de transportindustrie na te streven. Bovendien is het een perfect cadeau voor iedereen die gewoon graag eens wil weten hoe het voelt om achter het stuur van zo’n indrukwekkend voertuig te zitten.

Geef vandaag nog een proefles vrachtwagen cadeau en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Rijles bus cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau dat echt opvalt? Geef een cadeaubon voor een rijles bus! Met onze speciale rijles kunnen beginners de opwinding ervaren van het besturen van een bus onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Tijdens deze rijles krijgt de ontvanger de kans om plaats te nemen achter het stuur van een echte bus en de essentiële vaardigheden te leren die nodig zijn voor veilig en zelfverzekerd rijden. Of het nu gaat om het navigeren door druk verkeer, het maken van nauwkeurige stops of het omgaan met verschillende rijomstandigheden, onze ervaren instructeurs staan klaar om te helpen en te begeleiden. Een rijles bus cadeau is niet alleen een spannende ervaring, maar het biedt ook waardevolle inzichten voor degenen die een carrière in het personenvervoer overwegen. Bovendien is het een geweldig cadeau-idee voor iedereen die altijd al eens heeft willen weten hoe het voelt om achter het stuur van zo’n groot voertuig te zitten.

Proefles motorrijden cadeau

Wil je een onvergetelijk cadeau geven aan die speciale persoon in je leven? Overweeg dan een proefles motorrijden cadeau te doen! Bij Verkeersschool Wierks bieden we de perfecte gelegenheid om de spanning van het motorrijden te ervaren met onze proeflessen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om je waardering te tonen, een motor proefles cadeau is een geweldig idee voor elke gelegenheid.

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat elke proefles een onvergetelijke ervaring wordt. Of de ontvanger nu een beginner is of al wat ervaring heeft, we passen onze lessen aan op elk niveau. Wacht niet langer en geef het perfecte cadeau voor de avontuurlijke geest: een proefles motorrijden of zelfs een volledige motorrijles cadeau! Vul het bovenstaande contactformulier in om die persoon een ervaring te geven die ze nooit zullen vergeten.

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!