Vaaropleidingen bij Wierks

Vaaropleidingen in Zuid-Holland: met Wierks het water op

Je vaaropleiding halen én vol zelfvertrouwen die golven trotseren? Met de vaaropleidingen van Wierks leer je niet alleen alle vaardigheden om succesvol te kunnen varen, ook geven we je een proactieve mindset mee. Dat betekent dat je in leuke en minder leuke situaties de boot en het water de baas bent. Álles zodat jij veilig, succesvol en geslaagd het water op gaat. Bij Wierks zijn we er namelijk van overtuigd dat vaardigheden en kennis hand-in-hand gaan. Pas dan voel je je écht als een kapitein op meer of zee.

Klein vaarbewijs 1

Klein vaarbewijs 2

Varen in de praktijk

Veilig, vertrouwd en met de juiste vaardigheden het water op

Kies je voor een vaaropleiding in Zuid-Holland én voor Wierks, dan kies je voor een cursus met een glimlach. Al onze vaarinstructeurs zijn nuchter, voeren hun werk met plezier uit en willen die passie graag op jou overbrengen. Achter die nuchterheid schuilt een schat aan kennis en kunde die nodig is om jou veilig, vertrouwd en met de juiste vaardigheden het water te laten betreden.

Vaaropleidingen in Zuid-Holland: waar meer jij aan?

Bij Wierks bieden we diverse vaaropleidingen aan, zodat elke waterrat zich bij ons thuis voelt. Zo kun je met het Vaarbewijs1 op een vaarbewijsplichtig schip op kleine binnenwateren zoals rivieren, meren, kanalen en plassen varen. Is dit vaarwater voor jou te rustig? Behaal dan je Vaarbewijs2! Hiermee vaar je in heel Europa – in het binnenland en op zee. Tip: bij ons kun je ook jouw Marifoon cursus behalen. De tool waarmee je contact legt met andere watersporters, havenmeesters en brugwachters.

Op zoek naar een andere opleiding?

Je vindt verkeersschool Wierks op de weg, het water én de werkvloer. De keuze is reuze, maar altijd de beste. Dat beloven we! Een vraag, opmerking of direct een offerte opvragen? Neem contact op, we helpen je met plezier op weg.

Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!