Bus huren? Rijschool Wierks helpt je met plezier op weg!

Wil je een bus huren én profiteren van een professionele chauffeur? Wierks verhuurt touringbussen en brengt je met plezier op weg! Ideaal wanneer je met een groep op pad wilt naar een beurs in Duitsland, een attractiepark aan de andere kant van Nederland wilt bezoeken of een evenement over de grens wilt bijwonen. Wierks verzorgt deze reis, zodat jij en je vrienden met een glimlach vertrekken en weer terugkomen. Geslaagd op weg zonder zorgen, maar met plezier!

Hoeveel mensen mogen er mee?

Een volgeladen bus of toch een klein groepje vrienden? Jij bepaalt, Wierks denkt – en rijdt! – mee. Laat ons weten met hoeveel mensen je de bus wilt huren, dan komen wij met een voorstel. We garanderen: deze is altijd op maat. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Een bus huren met extra veel bagage? Check!

Staat er een Veluwse fietstocht op de planning of een gezellig schoolkamp met extra veel bagage? Op verkeersschool Wierks kun je rekenen. Zo heeft de huurbus een flink bagageruim én kunnen we een aanhanger aan de bus koppelen. Ook hierbij geldt: gewoon even doorgeven wat je wensen zijn. Wij denken graag met je mee.

Rijschool Wierks: de grootste supporter van school- en sportverenigingen

Leuk om te delen: vandaag de dag weten veel sportverenigingen en basisscholen ons te vinden voor het professioneel verzorgen van vervoer voor  jeugdkampen, schoolkampen en schoolreisjes. Zo verzorgen we bij uitwedstrijden van FC Dordrecht de touringcar voor het eerste elftal en maakt het team van Jong Dordrecht gebruik van de touringcar. Wij zeggen: ‘score!’.

Aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!