Auto rijbewijs (B)

Autorijbewijs halen? Rijschool Wierks helpt jou geslaagd op weg naar je rijbewijs B

Je autorijbewijs, ook wel je rijbewijs B genoemd, op een professionele én leuke manier halen? Rijschool Wierks helpt je geslaagd op weg! Bij ons mag je rekenen op een persoonlijke aanpak. Of je nu kiest voor een versneld traject of het liever in kleinere stappen doet: jouw tempo is bepalend. Álles zodat je met een goed gevoel en de juiste vaardigheden achter het stuur zit.

 

ANWB-examengarantie: onze belofte aan jou!

Kies je voor autorijlessen bij rijschool Wierks, dan kies je voor kwaliteit en een glimlach. Zo werken wij via de ANWB-lesmethode en start je altijd met een vrijblijvende proefles. Vanuit daar krijg je een persoonlijk lesadvies, wijzen we jou een rijinstructeur toe die bij je past en geven we een schatting voor het aantal benodigde lessen. Wist je dat we zelfs een ANWB-examengarantie bieden? Dat betekent dat als jij je auto rijbewijs B niet haalt na het aantal geschatte lessen, wij jouw eerste herexamen betalen. Ka-ching!

Verantwoord rijlessen in een elektrische auto

Wil je jouw rijlessen in een elektrische auto afleggen? Moeder Natuur zal blij met je zijn! Bij rijschool Wierks steunen we het streven om de CO2-uitstoot te verkleinen. Daarom bieden we ook rijlessen in een elektrische auto aan. Je rijbewijs halen, maar ook je steentje bijdragen aan het milieu? Reserveer dan jouw rijles in één van onze elektrische auto’s.

Autorijschool Dordrecht

 

Theorie + praktijk = autorijbewijs (rijbewijs B)

Goed nieuws: je kunt jouw theorie-examen al op je zestiende behalen. Heb je deze binnen? Dan is ‘ie anderhalf jaar geldig. Dat betekent dat je op je zeventiende al kunt starten met jouw autorijlessen. Is jouw rijinstructeur overtuigd van jouw rijkunsten? Dan geeft hij het startsein voor jouw praktijkexamen. Een externe beoordelaar van het CBR zal samen met jou dit rijexamen afleggen en bepalen of je klaar bent om zelfstandig de weg op te gaan.

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!