Lesauto huren

Lesauto huren? Wierks biedt ook lesauto lease aan met ‘Wierks lesauto verhuur’

Is je lesauto beschadigd, moet hij voor een onderhoudsbeurt naar de garage of ben je opzoek naar een lesauto voor een langere periode? Dan ben je bij Wierks aan het juiste adres.

  • Binnen 1 dag geregeld

  • Goedgekeurd door het CBR en voorzien van alle benodigde eisen

  • Ook langere tijd mogelijk

Wat heb je nodig om een lesauto te huren?

Om een auto te kunnen huren moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs, een instructiepas en een uittreksel van de Kamer van Koophandel.  Tevens moet er een borg van € 650,- voldaan worden.

Onze prijzen

De kosten voor het huren van een lesauto zijn afhankelijk van hoelang de auto wordt gehuurd. Wij hanteren scherpe prijzen. Bekijk hieronder de prijzen voor het huren van een lesauto.

prijzen lesauto huren
Aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijschool auto huren

Ben je een rijinstructeur of heb je een rijschool en ben je op zoek naar de perfecte huurauto voor rijlessen? Bij Verkeersschool Wierks helpen we je graag op weg. Of je auto nu defect is of je slechts een tijdelijke vervanging nodig hebt, onze lesauto’s huur je gemakkelijk voor 1 of meerdere dagen.

lesautolesauto

Waarom een lesauto huren?

Als je tijdelijk je eigen lesauto niet kunt gebruiken, is het ideaal als je een vergelijkbare auto kunt huren. Zeker als er een examen aankomt. Ondertussen kun je jouw lessen voortzetten totdat de drukte afneemt of jouw eigen auto weer de weg op kan. Heb je een beschadigde lesauto of heb je tijdelijk meer auto’s nodig? Wierks kan je helpen!

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de meeste veelgestelde vragen te vinden over het huren van een lesauto. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op!

De borg voor de verhuur bedraagt €650,-.

Het eigen risico voor elke gebeurtenis bedraagt ​​€ 650,00, maar het is mogelijk om het eigen risico te verlagen tot €100,00 tegen een tarief van €25,00 per dag.

Diegene die de lesauto heeft gehuurd mag de auto besturen. Daarnaast mogen ook personen die werkzaam zijn voor de huurder de auto besturen mits in het bezit van een geldig rijbewijs B en een geldige instructiepas. De huurder is ten allen tijde verantwoordelijk voor de lesauto. Rijlessen mogen in de auto worden gegeven, maar alleen als je hiervoor bevoegd bent.

Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!