Havenlogistiek

Veilig werken in de haven staat voor een gevoel van vrijheid, flexibiliteit en collega’s die als vrienden voelen. Wel is het belangrijk om met de juiste kennis en mindset op de ‘werkvloer’ te staan. Want hoe leuk het ook is, je werkt altijd met enorme voertuigen; iets wat extra grote veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Geen zorgen: rijschool Wierks helpt je werknemers en jou ook in de haven veilig op weg!

Havenlogistiek

Havenlogistiek staat nooit stil,  jij dus ook niet

Rijdend op een heftruck, werkend in een hijskraan of toerend in een laadwagen: de haven staat nooit stil. Gelukkig maar! Het is een belangrijk onderdeel van onze economie en maakt daarmee de mensen in de havenlogistiek onmisbaar. Werk je in de havenlogistiek, dan moet je in het bezit zijn van de juiste papieren, altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving én weten hoe je veilig denkt en handelt. Pas dan ben je écht de kapitein van de haven. Leer om veilig te werken in de haven met de havenlogistiek opleiding.

Veilig denken en handelen

Rijschool Wierks biedt een drietal trainingen aan voor de havenlogistiek. Stuk voor stuk staan deze in het teken van ‘veilig denken en handelen’. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie of neem persoonlijk contact op. We helpen je graag op weg!

Veilig werken met de Terminaltrekker
Veilig werken met de Reachstacker
Veilig werken met de Containerheftruck
Niet wat je zoekt? Bekijk onze opleidingen
Rijopleidingen

Ontdek onze rijopleidingen!

Beroepsopleidingen

Ontdek onze beroepsopleidingen!

Vaaropleidingen

Ontdek onze vaaropleidingen!