Scooter rijbewijs Dordrecht

Wil je jouw scooterrijbewijs halen? Dat kan bij Verkeersschool Wierks! Een scooter is een type bromfiets, om deze reden praten we niet over een scooterrijbewijs maar over een bromfietsrijbewijs. Meer weten over scooter rijbewijs Dordrecht? Dan kun je contact met ons opnemen of direct een prijs opvragen.

Bij Verkeerschool Wierks profiteer je van verschillende voordelen voor het halen van je bromfietsrijbewijs:

  • Zeer hoog slagingspercentage: 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Een goede theorietraining
  • Voordelig totaalpakket
Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Begin al vanaf 15,5 jaar met jouw bromfietsrijbewijs!

Om je bromfietsrijbewijs te kunnen behalen moet je twee examens afleggen, namelijk een theorie examen en een praktijk examen. Je begint allereerst met de theorie, dit kan al vanaf 15,5 jaar!

Theorie: Bij het theorie-examen krijg je 50 meerkeuzevragen, waarvan je er 44 goed moet beantwoorden. Maximaal mogen er dus maar 6 fouten gemaakt worden. Als dit theorie examen is behaald, kan er begonnen worden met de praktijklessen ter voorbereiding op het praktijkexamen.

Praktijk: Om je voor te bereiden op het praktijkexamen zijn er een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Wij gaan er bij het bromfietsrijbewijs vanuit dat gemiddeld vier rijlessen voldoende zouden moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn plannen wij een aantal praktijklessen extra, zodat je altijd op het gewenste examenniveau uitkomt.

Aanmelden scooteropleiding
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen