Rijschool Werkendam

Sinds 1965 is Verkeersschool Wierks een begrip en inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grootste rijschool Werkendam in de regio Rotterdam-Rijnmond en de Drechtsteden. Wij zijn onder andere ook operationeel in Werkendam. Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn kenmerken die ons groot hebben gemaakt. Wat resulteert in een hoog slagingspercentage met een hoogwaardige service voor al onze klanten.

Rijschool Werkendam

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Werkendam

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Hiernaast voldoen al onze rijopleidingen aan de erkenningen die nodig zijn. Ze worden gegeven door WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Al meer dan 15 jaar zijn de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) ANWB-rijopleidingen, wat komt door onze samenwerking met de ANWB. Naast de samenwerking met de ANWB werken wij ook al meerdere jaren samen met de STL en ROC’s te Dordrecht en te Rotterdam.

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) kunnen wij onze kandidaten opleiden met ons moderne wagenpark. Dankzij dit wagenpark zijn wij instaat om onze kandidaten optimaal  voorbereiden voor het rijexamen. Door deze aanpak behalen wij een hoog slagingspercentage.

Voor rijschool Werkendam bieden wij de volgende rijopleidingen aan:

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen