Rijschool Drechtsteden

Op zoek naar een rijschool Drechtsteden? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks heeft al jarenlang ervaring in het geven van rijlessen in de omgeving Drechtsteden. Zowel in rijlessen voor de auto, motor en beroepsopleidingen. Neem gerust een kijkje tussen onze verschillende rijopleidingen en beroepsopleidingen.

Heb je interesse in rijles bij Verkeersschool Wierks? Neem dan contact met ons op!

Rijschool Drechtsteden

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Drechtsteden

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

ANWB Rijschool Drechtsteden

Woon je in de Drechtsteden? En wil je jouw rijbewijs halen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij ANWB Verkeersschool Wierks, gevestigd in Dordrecht. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij ook een hoog slagingspercentage.

Wanneer je jouw rijbewijs wilt behalen, is naast de praktijk ook de theorie belangrijk. Het theorie examen mag al vanaf je 16e behaald worden. Wanneer je deze hebt behaald, is hij 1,5 jaar geldig. Zorg daarom dat je deze behaald wanneer je weet dat je binnen dit tijdsbestek ook praktijk examen mag doen.

Naast een theorie examen moet er ook een praktijk examen afgelegd worden, dit mag vanaf 17 jaar. Tijdens onze rijlessen bereiden wij jou voor op het praktijk examen zodat jij goed voorbereid het examen in gaat. Onze rijinstructeurs bepalen wanneer jij hier klaar voor bent. De rijopleidingen van Verkeersschool Wierks voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Meer weten?

Ben je overtuigd over het volgen van rijlessen bij Verkeersschool Wierks Neem dan eens contact met ons op via de buttons op de onderkant van deze pagina . Ook kun je altijd contact opnemen bij vragen. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen