Rijschool Dordrecht

Op zoek naar een Rijschool Dordrecht? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Al sinds 1965 is Verkeersschool Wierks een begrip in Dordrecht. Sindsdien is de rijschool uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Dordrecht, maar ook in de regio Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond en Gorinchem. 

Alle rijinstructeurs van Verkeersschool Wierks zijn in het bezit van een WRM certificaat. Hiermee waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen. Daarnaast hebben de rijinstructeurs van Verkeerschool Wierks veel ervaring en bieden zij een klantgerichte en flexibele benadering. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten, waardoor we een hoog slagingspercentage behalen.

Heb je interesse in rijlessen bij rijschool Wierks in Dordrecht? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een prijs op!

Rijschool Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijschool Dordrecht | ANWB rijopleiding

Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al meer dan 15 jaar met de ANWB formule. Daarnaast werken wij al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen. Dit keert terug in onze hoge slagingspercentages.

Verschillende rijopleidingen

Verkeersschool Wierks geeft verschillende rij opleidingen. Onderstaand is een overzicht te zien van de verschillende opleidingen:

Meer informatie

Heb je nog vragen over onze rijopleidingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van meer informatie. Je kunt zowel telefonisch, per mail of via de website contact met ons opnemen.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen