Rijschool Dordrecht

Met een hoog slagingspercentage zijn wij jouw rijschool in Dordrecht!

Rijopleidingen
Beroepsopleidingen
Code 95 opleidingen
Vaaropleidingen

Rijschool Dordrecht

Op zoek naar een Rijschool in Dordrecht? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Al sinds 1965 is Verkeersschool Wierks een begrip in Dordrecht. Sindsdien is de rijschool uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Dordrecht, maar ook in de regio Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond en Gorinchem. 

Alle rijinstructeurs van Verkeersschool Wierks zijn in het bezit van een WRM certificaat. Hiermee waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen. Daarnaast hebben de rijinstructeurs van Verkeerschool Wierks veel ervaring en bieden zij een klantgerichte en flexibele benadering. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten, waardoor we een hoog slagingspercentage behalen.

Heb je interesse in rijlessen bij rijschool Wierks in Dordrecht? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een prijs op!

Rijschool Dordrecht | Rijopleiding

Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al meer dan 15 jaar met de ANWB formule. Daarnaast werken wij al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen. Dit keert terug in onze hoge slagingspercentages.

Rijschool Dordrecht
Prijs opvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reviews van klanten

Klanten beoordelen ons met een 9,4! Bekijk wat klanten over ons zeggen.