Rijschool Arkel

Verkeersschool Wierks is al een begrip sinds 1965 en uitgegroeid tot één van de grootste rijschool Alblasserdam in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond. Onze rijschool is onder andere actief in Alblasserdam. Continuïteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn de onderdelen waar we naar streven. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten waardoor we een hoog slagingspercentage behalen.

Rijschool Arkel

Al sinds 1965 is Verkeersschool Wierks een begrip in Dordrecht en omgeving. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Zuid-Holland. Wanneer je op zoek bent naar een rijschool Arkel, ben je daarom bij ons aan het juiste adres! Verkeerschool Wierks biedt vele rijopleidingen aan. Hierbij staan continuïteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop! Samen met onze hoogwaardige service en goed opgeleide instructeurs zorgt dit voor een hoog slagingspercentage.

Interesse is onze rijopleidingen? Dan kun je direct een vrijblijvende prijs opvragen.

Rijschool Arkel

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Arkel

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijschool Arkel | Verkeersschool Wierks

Verkeersschool Wierks is de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke rijopleidingen. Tevens geven wij ook beroepsopleidingen, zoals taxichauffeur, chauffeur van gevaarlijke stoffen en vrachtwagenchauffeur met aanhanger.

Al onze rijopleidingen voldoen aan de noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al 15 jaar binnen de ANWB-rijopleiding. Daarnaast werken wij al vele jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark, zodat onze kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen.

Inschrijven voor een rijopleiding?

Heb je nog vragen over onze rijopleidingen? Dan kun je contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. Wil je je direct aanmelden voor een rijopleiding? Dat is ook mogelijk! Zodra wij je aanvraag binnen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen