Rijles Dordrecht

Op zoek naar rijles Dordrecht? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks is al jaren DE rijschool van de Drechtsteden. Al jarenlang hebben wij ervaring in het geven van rijlessen. Sinds ongeveer 15 jaar zijn wij werkzaam binnen de ANWB rijopleiding formule. Dit voor de volgende rijopleidingen:

Ons complete aanbod rijopleidingen en beroepsopleidingen vind je op de website. Wil je meer informatie? Of direct een prijs opvragen? Dan kan via de website! Onze medewerkers komen z.s.m. op jouw vraag terug.

Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijles Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijles Dordrecht | ANWB Rijschool Wierks

Verkeersschool Wierks is één van de grootste rijscholen in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond, en hier is recent een vestiging in de regio Gorinchem aan toegevoegd. Al onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een WRM certificaat, waarmee we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen waarborgen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren, en bieden zij een klantgerichte en flexibele benadering. Je kunt er voor kiezen om de rijlessen op je eigen tempo te volgen, of een verkorte rijopleiding te volgen. Hierbij les je intensief, en behaal je je examen zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Wil je rijlessen gaan volgen bij Verkeersschool Wierks? Je kunt direct telefonisch contact opnemen met onze vestigingen in de regio’s Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem. Wij geven je graag meer informatie, en je kunt direct een afspraak maken voor een proefles.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen