Code 95 halen kosten

Het behalen van de code 95 gaat snel, eenvoudig en zonder hoge kosten. Daarnaast is Verkeersschool Wierks een van de grootste verkeersscholen in de provincie Zuid-Holland. Wij vinden veiligheid en verkeer een van de belangrijkste combinaties, wij proberen dit aan al onze kandidaten mee te geven. Dit is ook de reden dat wij niet alleen focus leggen op de praktijk maar ook op de theorie. Lees meer over code 95 halen kosten.

Code 95 halen kosten

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Professionele verkeersopleiders

De Code 95 kosten kun je zelf betalen als een investering in jezelf. Maar er is ook een grote kans dat jouw werkgever deze kosten bereid is voor jou te betalen. Je bent namelijk volgens de richtlijn op bekwaamheid verplicht om de Code 95 te behalen wanneer je een beroepschauffeur bent. Dit is overigens alleen geldig bij de volgende rijbewijzen: C1(E), C(E), D1(E) of D(E). Om de vijf jaar moet de Code 95 worden verlengd, hiervoor is 35 uur aan bijscholing nodig.

De nascholing kan worden samengesteld uit een pakket van diverse soorten opleidingen en trainingen, bijvoorbeeld: ADR, Het Nieuwe Rijden, Digitale Tachograaf, Rijvaardigheidstrainingen, Intern Transport, VCA en meer! Zo zijn er ook zeer praktijkgerichte cursussen mogelijk. Uit het gehele pakket van opleidingen kun je zelf een keuze maken. De enige eis die het CBR/CCV stelt is dat de beroepschauffeur minimaal één praktijkdag volgt.

Code 95 halen kosten opleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Wierks, wij hebben genoeg te bieden. Naast het behalen van Code 95 kun je bij ons ook terecht voor diverse andere opleidingen. Onze deskundigen helpen je zo goed mogelijk naar het examen toe, door veel praktijk en theorie te behandelen. Wil je jezelf aanmelden voor een opleiding of ben je nieuwsgierig naar de code 95 kosten? Neem dan contact met ons op!

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen

Direct inplannen

Plan je nascholingscursussen/opleidingen direct in via ons planningssysteem!

INPLANNEN