Beste rijschool Dordrecht

Als je op zoek bent naar beste rijschool Dordrecht, dan ben je bij Verkeerschool Wierks aan het juiste adres. Al sinds 1965 is Verkeersschool Wierks een begrip in Dordrecht. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Dordrecht, maar ook in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond. Onze rijschool is onder andere actief in Dordrecht en omstreken. Hierbij zijn continuïteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid de onderdelen waar we naar streven. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten, waardoor we een hoog slagingspercentage behalen. Interesse in beste rijschool Dordrecht? Dan kan er contact met ons worden opgenomen!

Beste rijschool Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Beste rijschool Dordrecht | ANWB rijopleiding

Al onze rijopleidingen voldoen aan de benodigde erkenningen en worden gegeven door onze kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al zon 15 jaar met de ANWB-rijopleiding. Daarnaast werken wij al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen. Dit keert terug in onze hoge slagingspercentages.

Contact opnemen

Ben je overtuigd van het behalen van jouw rijbewijs bij verkeersschool Wierks? Neem dan eens contact met ons op via de buttons aan de onderkant van deze pagina. Ook kun je de contactinformatie hier terugvinden.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen