BE rijbewijs Dordrecht

Wanneer je een BE rijbewijs wilt halen in Dordrecht, ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Sinds 1965 bestaat verkeersschool Wierks en zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste verkeersscholen in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond.

BE rijbewijs mogelijkheden

Het BE rijbewijs is sinds 19 januari 2013 geldig voor een auto met aanhanger of oplegger van maximaal 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen). Alleen onder bepaalde voorwaarden mag de aanhanger op oplegger zwaarder zijn dan 3.500 kg.

Was je vóór 19 januari 2013 al in het bezit van een rijbewijs BE? Dan blijven voor jou de oude regels van kracht. Voor jou geldt dan geen maximumgewicht voor aanhanger of oplegger. De toegestane maximummassa van auto met aanhanger samen mag meer zijn dan 3.500 kilo.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

BE rijbewijs Dordrecht behalen bij Verkeersschool Wierks

Onze rijopleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor o.a. het rijbewijs BE zijn wij al 15 jaar werkzaam binnen de ANWB-rijopleiding formule. Onze belangrijkste eigenschappen zijn klantgerichtheid, flexibiliteit, kwaliteit en continuiteit. Hierdoor hebben wij een hoogwaardige service aan al onze klanten. Het maakt niet uit of je rijbewijs BE in jouw eigen tempo wilt halen of versneld. Wij begeleiden je van A tot Z in deze opleiding.

Contact opnemen

Wil jij je BE rijbewijs halen? Dan ben je bij Wierks aan het juiste adres! Je kunt eenvoudig lessen inplannen via ons planningssysteem. Ook voor meer informatie of een offerte kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen