Autorijles pakket

Zoek je een compleet autorijles pakket? Bij Verkeersschool Wierks kun je onder begeleiding van ervaren en professionele instructeurs je auto rijbewijs behalen. Je bepaalt zelf het tempo, en wij begeleiden je van A tot Z. We werken voor het auto rijbewijs volgens de ANWB opleidingsformule. Dit zorgt voor een zeer flexibele en klantgerichte benadering, en een hoog slagingspercentage.

Autorijles pakket bij Verkeersschool Wierks

Wanneer je auto rijlessen gaat volgen bij Wierks, kun je ervoor kiezen om een verkorte rijopleiding te volgen. Hierbij volg je in korte tijd intensief lessen, en behaal je je rijbewijs een stuk sneller. Deze methode werkt niet voor iedereen, daarom kun je er ook voor kiezen om de rijlessen op een langzamer tempo te volgen. Welke methode je ook kiest, je wordt professioneel begeleid door onze ervaren instructeurs.

Autorijles pakket

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Theorie

Wanneer je jouw rijbewijs wilt behalen, is naast de praktijk ook de theorie belangrijk. Het theorie examen mag al vanaf je 16e behaald worden. Wanneer je deze hebt behaald, is hij 1,5 jaar geldig. Zorg daarom dat je deze behaald wanneer je weet dat je binnen dit tijdsbestek ook praktijk examen mag doen.

Ons complete aanbod

Naast autorijlessen, biedt Verkeersschool Wierks een compleet aanbod aan rij- en beroepsopleidingen. Denk hierbij aan het motor-, vrachtauto- en bus rijbewijs, maar ook een basisopleiding taxichauffeur en verschillende logistieke opleidingen. Het complete aanbod kun je vinden op de website.

Voor meer informatie en het aanvragen van een proefles, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, of via het contactformulier op de website.

Aanmelden proefles
Autorijles pakket

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen