Naar aanleiding van de maatregelen die de regering op 28 september heeft aangekondigd, hebben wij besloten om onze voorzorgsmaatregelen per direct aan te scherpen. Onze brancheorganisaties hebben ons dringend geadviseerd om mondkapjes te gaan gebruiken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van ons personeel, bezoekers en leerlingen en hebben daarom besloten om de volgende voorzorgsmaatregelen te treffen:
  • Het is per direct verplicht om een mondkapje te dragen in onze voertuigen. Dit geldt voor zowel de instructeur als de leerling.
  • Het is per direct verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Deze mag u afdoen zodra u plaatsgenomen heeft op een zit plek.
  • Het is per direct verplicht om voor het betreden van onze voertuigen en/of een van onze vestigingen een gezondheidscheck in te vullen. Wij vragen al onze bezoekers zonder afspraak om hun gegevens te noteren bij de ingang van onze vestigingen.

Let op: Wij vragen u vriendelijk om zelf voor een mondkapje te zorgen. Uiteraard gaan wij ook door met de voorzorgsmaatregelen die wij eerder hebben getroffen om het Corona virus onder controle te houden. Wij hopen op deze manier de verspreiding van het virus te beperken en u in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Directie Verkeersschool Wierks