Wil je één of meerdere dagen een touringcar huren? Ga dan met een comfortabele bus van Wierks op stap! Bijvoorbeeld naar een beurs in Duitsland of met een gezelschap naar een attractiepark. Nationaal of internationaal? Wij verzorgen jouw reis zoals jij wilt!

Capaciteit

Het aantal mensen dat wij kunnen vervoeren wordt door jou als klant bepaald. Je geeft aan met hoeveel personen je op stap gaat en wij komen met een voorstel. Dit voorstel is geheel op maat, zodat je nooit te veel betaalt.

Aanhanger

Wanneer een fietstocht gepland staat op de Veluwe of een schoolkamp met veel bagage, dan beschikken wij over ruime mogelijkheden om alle zaken op de plaats van bestemming te krijgen. Wij koppelen een aanhanger aan de bus, die genoeg ruimte biedt voor de bagage.

Referenties

Bij uitwedstrijden van FC Dordrecht verzorgen wij de touringcar van het eerste elftal naar alle tegenstanders uit de Eredivisie. Ook het team van Jong Dordrecht maakt gebruik van de touringcar bij hun uitwedstrijden.

Inmiddels hebben veel sportverenigingen en basisscholen ons weten te vinden voor het professioneel verzorgen van hun jeugdkampen, schoolkampen en schoolreisjes. Wie wil er nu niet vervoerd worden in de spelersbus van FC Dordrecht?

Aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.