Wilt u één of meerdere dagen een touringcar huren? Ga dan met zo’n comfortabele bus van Wierks op stap! Bijvoorbeeld naar een beurs in Duitsland of met een gezelschap naar een attractiepark. Nationaal of internationaal? Wij verzorgen uw reis zoals u wilt!

Capaciteit

Het aantal mensen dat wij kunnen vervoeren wordt door u als klant bepaald. U geeft aan met hoeveel personen u op stap gaat en wij komen met een voorstel. Dit voorstel is geheel op maat, zodat u nooit te veel betaalt.

Voorzieningen

De voorzieningen in de touringcar zijn modern uitgevoerd. Zo is er een DVD-speler en een toilet aanwezig en zit er airconditioning door de gehele bus heen. Er kan ook nog gekozen worden voor de zogenaamde RoyalClass/VIP uitvoering, die uitgebreid is met koffiebar, koelkast en vier tafels in de bus.

Aanhanger

Wanneer een fietstocht gepland staat op de Veluwe of een schoolkamp met veel bagage, dan beschikken wij over ruime mogelijkheden om al uw zaken op de plaats van bestemming te krijgen. Wij koppelen dan een aanhanger aan de bus, welke genoeg ruimte biedt voor uw bagage.

Referenties

Bij uitwedstrijden van FC Dordrecht verzorgen wij de touringcar van het eerste elftal naar alle tegenstanders uit de Eredivisie. Ook het team van Jong Dordrecht maakt gebruik van de touringcar bij hun uitwedstrijden. Tevens vervoeren we het eerste elftal van amateurvereniging VV Oranje Wit.

Inmiddels hebben veel sportverenigingen en basisscholen ons weten te vinden voor het professioneel verzorgen van hun jeugdkampen, schoolkampen en schoolreisjes. Wie wil er nu niet vervoerd worden in de spelersbus van FC Dordrecht?

Aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.