Klein Vaarbewijs 2 (KVB2)

Het Vaarbewijs 2 dien je in je bezit te hebben als je op alle wateren wilt varen waaronder de Westerschelde, de Oosterschelde, het IJsselmeer (incl. het Markermeer en het IJmeer), de Waddenzee en de beneden Schelde. Met Vaarbewijs 2 kun je in heel Europa in het binnenland en op zee varen. Voor dit Vaarbewijs zal je leren om zeer nauwkeurig getijden- en navigatieberekeningen te maken en leer je veel over de GPS.

De cursus kan gevolgd worden op de volgende data:

  • In overleg

 Prijzen:

€ 250,- incl. boek
€ 310,- incl. boek & examen

Inschrijven cursus

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide instructeurs.

Prijs aanvragen

Vaarbewijs 2 halen

Om het examen van Vaarbewijs 2 te kunnen afleggen, dien je eerst geslaagd te zijn voor Vaarbewijs 1. Het Vaarbewijs 2 bestaat uit 25 (overwegend) meerkeuzevragen. Deze vragen leveren in totaal 50 waarderingspunten op. Wanneer je 35 punten of meer hebt, ben je geslaagd. Voor dit examen krijg je maximaal 90 minuten de tijd.

Examen Klein Vaarbewijzen

Het examen wordt afgenomen door het CBR. Het inplannen van het examen kan je zelf doen via Mijn CBR. Wij adviseren om het examen zo snel mogelijk in te plannen zodat dit aansluit bij de cursus.

Meer vaaropleidingen

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen