Brommer of scooter rijbewijs

Wil je je brommer of scooter rijbewijs AM halen? Dat kan bij de ANWB Verkeersschool Wierks in Dordrecht!

Om je bromfietsrijbewijs te kunnen behalen moet je twee examens behalen, te weten een bromfiets theorie-examen en een bromfiets praktijkexamen. Je begint allereerst met de theorie. Je hebt de mogelijkheid om al vanaf 15,5 jaar te starten met je theorie. Daarna kunnen we de praktijklessen inplannen.

Meld je direct aan voor het brommer of scooter rijbewijs bij de ANWB.

Waarom bij je AM rijbewijs halen bij ANWB Verkeersschool Wierks?

Verkeerschool Wierks in Dordrecht werkt met de ANWB formule. Hierdoor profiteer je van diverse voordelen:

  • Zeer hoog slagingspercentage: 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Een goede theorietraining
  • Voordelig totaalpakket
Bromfietsrijbewijs

Onze rijopleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Prijs aanvragen

Bromfiets theorie + praktijk examen in Dordrecht

Voordat je van start gaat met je praktijkexamen voor het brommerrijbewijs, moet je het theoriecertificaat in je bezit hebben. Je kunt hiervoor een theorietraining volgen bij ons in Dordrecht.

Om je voor te bereiden op het praktijkexamen zijn er een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Wij gaan er bij het bromfietsrijbewijs AM vanuit dat gemiddeld vier rijlessen voldoende zouden moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn plannen wij een aantal praktijklessen extra, zodat je altijd op het gewenste examenniveau uitkomt. Bij de praktijklessen rijdt er een instructeur achter je aan die op alle zaken let. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed kijken en het naleven van de verkeersregels.

Aanmelden voor scooteropleiding