Nascholing

Ben je beroepschauffeur of wil je beroepschauffeur worden? Dan heb je een code 95 vermelding op je rijbewijs nodig. Deze kun je halen aan de hand van examens en toetsen, zodra je hiervoor geslaagd bent kun je de code 95 op je rijbewijs laten bijschrijven. Deze vermelding is 5 jaar geldig. Daarna kun je deze verlengen door nascholing te volgen.

Welke nascholingscursussen en opleidingen zijn er?

De nascholing kan worden samengesteld uit een pakket van diverse soorten opleidingen en trainingen (theorie en praktijk).  Uit het gehele pakket van opleidingen kun je zelf een keuze maken. De enige eis die het CBR/CCV stelt is dat de beroepschauffeur minimaal één praktijkdag volgt. De lijst met cursussen kan aangevuld worden met een cursus “op maat”, naar wens van een bedrijf. Het CBR/CCV moet deze maatwerkscholing echter wel goedkeuren. Dit kunnen wij in overleg verzorgen.

De volgende cursussen die Verkeersschool Wierks aanbiedt, tellen mee voor de nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid. Tevens staat vermeld of de cursusuren meetellen als theorie-uren of praktijkuren.

Niet wat je zoekt? Navigeer eens verder

Beroepsopleidingen

Bekijk ons aanbod beroepsopleidingen.

Rijopleidingen

Bekijk ons aanbod rijopleidingen.

Personenvervoer

Huur één van de bussen van Wierks!

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen

Direct inplannen

Plan je nascholingscursussen/opleidingen direct in via ons planningssysteem!

INPLANNEN