Bromfietsrijbewijs AM

Wil je jouw bromfietsrijbewijs of scooterrijbewijs halen? Dat kan bij Verkeersschool Wierks! Een scooter is een type bromfiets, om deze reden praten we niet over een scooterrijbewijs maar over een bromfietsrijbewijs AM. Om je bromfietsrijbewijs te kunnen behalen moet je twee examens afleggen, namelijk een theorie examen en een praktijk examen. Je begint allereerst met de theorie, dit kan al vanaf 15,5 jaar!

Meer weten? Dan kun je contact met ons opnemen of direct een prijs opvragen.

Begin al vanaf 15,5 jaar met jouw bromfietsrijbewijs!

Theorie: Vanaf 15,5 jaar kan je een bromfiets theorie-examen afleggen. Bij het theorie-examen krijg je 50 meerkeuzevragen, waarvan je er 44 goed moet beantwoorden. Maximaal mogen er dus maar 6 fouten gemaakt worden. Als dit theorie examen is behaald, kan er begonnen worden met de praktijklessen ter voorbereiding op het praktijkexamen.

Praktijk: Om je voor te bereiden op het praktijkexamen zijn er een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Wij gaan er bij het bromfietsrijbewijs AM vanuit dat gemiddeld vier rijlessen voldoende zouden moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn plannen wij een aantal praktijklessen extra, zodat je altijd op het gewenste examenniveau uitkomt. Bij de praktijklessen rijdt er een instructeur achter je aan die op alle zaken let. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed kijken en het naleven van de verkeersregels.

Bromfietsrijbewijs AM bij Verkeersschool Wierks

Bij Verkeerschool Wierks profiteer je van verschillende voordelen voor het halen van je bromfietsrijbewijs:

  • Zeer hoog slagingspercentage: 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Een goede theorietraining
  • Voordelig totaalpakket
Bromfietsrijbewijs AM

Onze rijopleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Prijs opvragen

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen