Verkeersschool Papendrecht

Verkeersschool Wierks is al sinds 1965 een begrip en inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere verkeersschool Papendrecht uit de regio Drechtsteden en de regio Rotterdam-Rijnmond. Onze verkeersschool is actief in Papendrecht. Binnen onze dienstverlening staan continuïteit, flexibiliteit en klantgerichtheid centraal. Het gevolg hiervan is dat we een hoogwaardige service aan onze klanten kunnen aanbieden.

Onze rijopleidingen voldoen aan de noodzakelijke erkenningen die nodig zijn. Onze rijinstructeurs voldoen hieraan en zijn in het bezit van hun WRM certificaat. Met al onze opleidingen werken wij al 15 jaar samen met de ANWB-rijopleiding. Hierbij gaat het om de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen). Met al onze opleidingen werken wij al 15 jaar samen met de ANWB-rijopleiding. Hierbij gaat het om de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen).

Verkeersschool Papendrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Verkeersschool Papendrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Verkeersschool Papendrecht | ANWB

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze verkeersschool over een up to date wagenpark waardoor wij onze kandidaten optimaal kunnen voorbereiden voor het rijexamen. Deze voorbereiding en manier van werken heeft ervoor gezorgd dat wij hoge slagingspercentages kunnen behalen.

In Papendrecht kunnen wij de volgende rijopleidingen van onze verkeersschool aanbieden:

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen