VCA Dordrecht

Zoek je een geregistreerd bedrijf voor het behalen van jouw VCA Dordrecht? Bij Wierks kun je gemakkelijk en goedkoop terecht. Wierks biedt een VCA cursus aan, waarmee je de basiskennis leert om veilig te werken, en op de juiste manier om te gaan met risico’s voor het milieu en de gezondheid. Een VCA kan zowel door een opdrachtgever verplicht zijn gesteld, als gebruikt worden voor de verplichte nascholing van bus- en vrachtwagenchauffeurs.

Je kunt bij ons zowel terecht voor het Basisveiligheid VCA en Veiligheid voor operationele leidinggevenden VCA. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Cursus autolaadkraan code 95

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Waarom een VCA Dordrecht behalen?

Een VCA certificaat kan in de eerste plaats in veel branches verplicht worden gesteld door een opdrachtgever of werknemer. Hiermee kunnen ze de veiligheid van het werk waarborgen, en de kwaliteit van de werknemers of uitvoerders. Daarnaast is het sinds een aantal jaren verplicht als vrachtwagenchauffeur om iedere 5 jaar minimaal 35 uur aan nascholing te volgen. Dit is een toevoeging naast de geldigheid van het rijbewijs, voor het behouden van de vakbekwaamheid. Het VCA behalen is hierbij een uitstekende optie.

Wat houdt VCA in?

VCA staat voor een Checklist Aannemers, met betrekking tot Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Het biedt de basiskennis op het gebied van VGM, en leert je correct te handelen wanneer je werkt met risicovolle stoffen, of in een risicovolle omgeving. Hierin wordt theoretische basiskennis gecombineerd met praktijkvoorbeelden, waarin je de juiste keuzes maakt als het gaat om risico’s voor gezondheid of milieu.

VCA Dordrecht behalen bij Wierks

Als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur kun je snel en gemakkelijk terecht bij Wierks voor het behalen van het VCA. Wierks is gecertificeerd, en de cursus wordt afgesloten met een officieel certificaat. Voor vragen over het VCA, of overige nascholing mogelijkheden bij Wierks, kun je vrijblijvend contact opnemen met ons.

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen

Direct inplannen

Plan je nascholingscursussen/opleidingen direct in via ons planningssysteem!

INPLANNEN