Scooter rijbewijs Sliedrecht

//Scooter rijbewijs Sliedrecht
Scooter rijbewijs Sliedrecht2019-04-02T10:55:18+00:00

Scooter rijbewijs Sliedrecht

U wilt graag een scooter rijbewijs Sliedrecht halen? Wat is eigenlijk het verschil tussen deze termen? Een scooter is een van de soorten bromfietsen. Vandaar dat we hier praten over het behalen van uw bromfietsrijbewijs in plaats van een scooter rijbewijs halen in Sliedrecht. Bij ons kunt voor elke soort bromfiets een rijbewijs halen. Voordat je een bromfietsrijbewijs kunt behalen, moet je twee verschillende examens behalen Dit is het bromfiets theorie-examen en het bromfiets praktijkexamen, waarbij je start altijd met het theorie examen!

Vanaf 15,5 jaar theorie examen volgen

Sinds 2011 kun je het theorie examen afleggen wanneer je minimaal 15,5 jaar oud bent. Tijdens het theorie examen zal je 50 meerkeuze vragen moeten beantwoorden, waarbij er minimaal 44 juist beantwoord moeten worden. In totaal mag je maximaal 6 foutieve antwoorden geven. Als het theorie examen succesvol is afgelegd, kan er begonnen worden aan het praktijk examen. Nu kan het bromfietsrijbewijs behaald worden.

Hoe zien de praktijklessen eruit voor scooter rijbewijs Sliedrecht?

Om je voor te bereiden om het praktijkexamen zijn er een aantal praktijklessen nodig die voor elk persoon verschillend zijn en afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn onder andere je kennis over de bromfiets, leersnelheid, rijvaardigheid en verkeersinzicht. Wij gaan er bij Wierks met het bromfietsrijbewijs AM vanuit dat er ongeveer vier rijlessen nodig zouden moeten zijn voor het behalen van het examen. Mocht het voorkomen dat dit niet genoeg is, dan plannen wij een aantal praktijklessen extra. Op deze manier wordt altijd het gewenste examenniveau behaald. Tijdens de praktijklessen rijdt er een instructeur van Wierks achter je aan die op verschillende zaken let. Hierbij kun je denken aan het goed kijken en het naleven van de verkeersregels die gevolgd moeten worden.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN
Scooter rijbewijs Sliedrecht