Rijschool Woudrichem

Ben je op zoek naar een rijschool in de omgeving Woudrichem? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks bestaat al sinds 1965 en is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Zuid-Holland. Verkeersschool Wierks is gespecialiseerd in vele rijopleidingen. Denk hierbij aan het Rijbewijs B, de motor opleiding of beroepsopleidingen! Voor een rijschool Woudrichem, ga je daarom naar Verkeersschool Wierks!

Wil je meer weten over onze verschillende rijopleidingen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen!

Rijschool Woudrichem

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Woudrichem

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijschool Woudrichem | ANWB Verkeersschool Wierks

Je kunt bij Verkeersschool Wierks terecht voor verschillende rijopleidingen.  Zowel rijlessen voor de auto en motor als beroepsopleidingen. Neem gerust een kijkje tussen onze verschillende rijopleidingen en beroepsopleidingen. Naast deze rijopleidingen kun je bij ons ook terecht voor code 95 nascholing. Neem een kijkje bij nascholing voor de verschillende opleidingen.

Al onze rijopleidingen voldoen aan de noodzakelijke erkenningen. Ze worden dan ook gegeven door kwalitatief hoog opgeleide rijinstructeurs. De rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) zijn al meer dan 15 jaar ANWB-rijopleidingen. Wij werken hiernaast al meerdere jaren samen met de STL en ROC’s te Rotterdam (STC) en te Dordrecht (de Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) hebben wij de beschikking over een modern wagenpark. Hierdoor kunnen onze kandidaten optimaal worden voorbereid voor hun rijexamen. Dit is terug te zien in onze hoge slagingspercentages.

Meer informatie over onze rijopleidingen?

Wil je meer weten over onze rijopleidingen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, per mail of telefonisch! Wil je je direct aanmelden voor één van onze opleidingen? Ook dat is mogelijk! Via de website kun je vrijblijvend ons  aanvraag formulier invullen. We zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen