Rijschool Sliedrecht

Verkeersschool Wierks is al sinds het begin in 1965 één van de grootste rijschool Sliedrecht in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond. Veel van onze klanten komen onder andere uit Sliedrecht. Continuïteit, kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn kenmerken die ons groot hebben gemaakt. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten én een hoog slagingspercentage.

Rijschool Sliedrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijschool Sliedrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Onze rijopleidingen voldoen allemaal aan de noodzakelijke erkenningen en worden uitsluitend gegeven door onze kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al meer dan 15 jaar met de ANWB-rijopleiding. Daarnaast werken wij al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikken wij over een modern wagenpark, zodat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen. Hierdoor behalen onze kandidaten een hoog slagingspercentage.

Voor rijschool Sliedrecht bieden wij de volgende rijopleidingen aan:

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen