Rijschool Dordrecht scooter

Voor een Rijschool Dordrecht scooter ga je naar Verkeersschool Wierks! Een scooter is een type bromfiets, om deze reden praten we niet over een scooterrijbewijs maar over een bromfietsrijbewijs. Verkeersschool Wierks heeft al vele jaren ervaring in het geven van bromfietslessen.

Daarnaast kun je bij ons profiteren van de volgende voordelen:

  • Zeer hoog slagingspercentage: 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Een goede theorietraining
  • Voordelig totaalpakket

Neem contact met ons op bij vragen of direct een prijs op!

Rijschool Dordrecht scooter

Onze rijopleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Prijs aanvragen
Rijschool Dordrecht scooter

Rijschool Dordrecht scooter | Verkeersschool Wierks

Wil je beginnen met je bromfietsrijbewijs? Dat kan al vanaf 15,5 jaar! Om je bromfietsrijbewijs te kunnen behalen moet je twee examens afleggen, namelijk een theorie examen en een praktijk examen.

Theorie: Hiermee kun je beginnen vanaf 15,5 jaar. Bij het theorie-examen krijg je 50 meerkeuzevragen, waarvan je er 44 goed moet beantwoorden. Je mag maximaal dus maar 6 fouten maken. Na het behalen van dit theorie examen, kan je beginnen met de praktijklessen. Dit ter voorbereiding op het praktijkexamen.

Praktijk: Door middel van praktijklessen bereiden we je voor op het praktijkexamen. Tijdens de praktijklessen rijdt er een instructeur achter je aan die op alle zaken let. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed kijken en het naleven van de verkeersregels. Hoeveel lessen er precies nodig zijn, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Gemiddeld zouden vier rijlessen voldoende moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan plannen wij een aantal praktijklessen extra zodat je altijd op het gewenste examenniveau uitkomt.

Aanmelden voor scooteropleiding