Rijscholen Dordrecht

Wanneer je op zoek bent naar rijscholen Dordrecht, ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks is al jaren DE rijschool in Dordrecht! Bij Verkeersschool Wierks kun je terecht voor diverse rijopleidingen. Zo helpen wij je aan je autorijbewijs, maar hebben we ook veel ervaring met o.a. motorrijlessen of beroepsopleidingen. Wil je weten welke opleidingen wij aanbieden? Neem een kijkje tussen onze opleidingen! 

Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring en zijn in het bezit van een WRM certificaat, waarmee we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen waarborgen. Wil je een gratis proefles aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Rijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijscholen Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijscholen Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijscholen Dordrecht | ANWB Verkeersschool Wierks

Bij het behalen van je rijbewijs is het wel zo prettig wanneer je dat kunt doen op een manier die bij jou past. De ANWB rijschool in Dordrecht zorgt ervoor dat je op een prettige en aangename manier je rijbewijs kunt halen. Zo kun je versneld of in je eigen tempo lessen volgen.

Voor bijvoorbeeld de auto werken wij met de ANWB formule. Dat brengt veel voordelen met zich mee! Zo start deze methode met een geheel vrijblijvende proefles. Op basis van deze proefles wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld. Hierin geven we aan welke rijcoach het beste bij je past en hoeveel lessen wij denken dat je nodig zal hebben. Wij zijn volledig overtuigd van onze unieke lesmethode dat we zelfs een ANWB Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je 1e herexamen.

Meer informatie opvragen

Ons complete aanbod rijopleidingen en beroepsopleidingen vind je op de website. Wil je meer informatie? Of direct een prijs opvragen? Dan kan via de website! Onze medewerkers komen z.s.m. op jouw vraag terug.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen