Rijlessen in Dordrecht

Woon je in de omgeving Dordrecht? En ben je op zoek naar rijlessen in Dordrecht? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks is de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke rijopleidingen. Daarnaast geven wij ook beroepsopleidingen, denk bijvoorbeeld aan: buschauffeur, chauffeur van gevaarlijke stoffen en vrachtwagenchauffeur met aanhanger. Onze ervaren rijinstructeurs staan voor je klaar!

Heb je interesse in rijlessen van Verkeersschool Wierks? Neem dan contact met ons op!

Rijlessen in Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Rijlessen in Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijlessen in Dordrecht bij ANWB Verkeersschool Wierks

Je kunt terecht bij ons voor het volgen en behalen van verschillende soorten rijlessen en rijbewijzen. Al onze rijopleidingen voldoen aan de benodigde erkenningen en worden gegeven door onze kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al zo’n 15 jaar met de ANWB-rijopleiding. Je kunt bij ons terecht voor o.a. onderstaande opleidingen:

Meer weten?

Wil je meer weten over het volgen van rijlessen bij Verkeersschool Wierks? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook voor het aanmelden voor rijlessen kun je via onze contactgegevens contact met ons opnemen.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen