Rijbewijs halen Dordrecht

Wil je jouw rijbewijs halen Dordrecht? En ben je daarom op zoek naar een rijschool in Dordrecht voor het volgen van rijlessen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij ANWB Verkeersschool Wierks. Al jaren hebben wij ervaring in het geven van rijlessen in de omgeving Dordrecht. Ook hebben wij een hoog slagingspercentage. Hieronder vind je de mogelijkheden van Verkeersschool Wierks.

Heb je interesse in rijles bij Verkeersschool Wierks? Neem dan contact met ons op!

Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Rijbewijs halen Dordrecht bij Verkeersschool Wierks

Wanneer je jouw rijbewijs wilt behalen, is naast de praktijk ook de theorie belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook vaste theorie avonden aan te bieden. Deze vaste theorie avonden worden gegeven in Dordrecht. Onze medewerkers leren je alles wat je moet weten tijdens het theorie examen, waardoor de kans op slagen groter wordt!

Het theorie examen mag al vanaf je 16e behaald worden. Wanneer je deze hebt behaald, is hij 1,5 jaar geldig. Zorg daarom dat je deze behaald wanneer je weet dat je binnen dit tijdsbestek ook praktijk examen mag doen.

Je wordt getest op drie aspecten: Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht. Over gevaarherkenning krijg je 25 vragen. Hier heb je 8 seconde de tijd om antwoord te geven op een vraag. Dit antwoord geven gebeurd door middel van knoppen op het bureau. Het lijkt kort, maar in het echt moet je in kortere tijden beslissen! Van de 25 vragen moet je er 13 goed hebben. Over de verkeersregels krijg je 30 vragen in totaal, over verkeersinzicht krijg je 10 vragen. Van deze 40 vragen moeten er 35 goed beantwoord zijn.

Heb je dit behaald? Dan heb je je theorie behaald! En kun je na genoeg praktijklessen ook praktijkexamen doen.

Meer weten?

Ben je overtuigd over het volgen van rijlessen bij Verkeersschool Wierks voor jouw rijbewijs halen Dordrecht? Neem dan eens contact met ons op via de buttons op de onderkant van deze pagina . Ook kun je altijd contact opnemen bij vragen. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen