Motorrijbewijs halen Dordrecht

Wil jij je motorrijbewijs halen Dordrecht? Dat kan bij Verkeersschool Wierks! Verkeersschool Wierks heeft jarenlange ervaring met motorrijlessen en beschikt over professionele rijinstructeurs. Naast de vrijheid, de snelheid en het plezier dat motorrijden met zich meebrengt, leren zij jouw hoe jij veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het motorrijbewijs kun je altijd contact met ons opnemen.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Motorrijbewijs halen Dordrecht bij Verkeersschool Wierks

Bij motorrijschool Wierks kun je vanaf 17 jaar starten met je motorrijlessen. Dit met het motorrijbewijs A1, je kunt vanaf 18 jaar praktijkexamen doen voor dit rijbewijs. Tijdens je eerste motorrijles begin je op een verkeerssluw terrein om te wennen aan de motor. Wanneer we merken dat je de motor de baas bent kunnen we de openbare weg op. Zelf zit je alleen op de motor, de instructeur rijdt achter je aan en geeft de aanwijzingen door via een portofoon.

Er zijn nu verschillende categorieën: Motorrijbewijs A1 voor de lichte motor, Motorrijbewijs A2 de middelzware motor en Motorrijbewijs A de zware motor. Dit laatste rijbewijs mag je halen vanaf de leeftijd 21 jaar, hierbij krijg je een code 80 vermelding. Dat betekent dat je in de zware categorie (A) uitsluitend op een driewielig motorrijtuig mag rijden met onbeperkt vermogen. Wanneer je het rijbewijs twee jaar in bezit hebt of 24 jaar of ouder bent komt deze vermelding te vervallen.

Aanmelden motoropleiding
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen