Examen Motorrijbewijs

Wil jij je examen motorrijbewijs behalen? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres. Wij bereiden jou graag voor op je examen. Het maakt niet uit of je rijbewijs in jouw eigen tempo wilt halen of versneld. Wij begeleiden je van A tot Z in de opleiding.

Wil je meer weten? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Examen motorrijbewijs | Theorie en Praktijkles

Voor je aan het examen deel kunt nemen dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat voor de motorfiets of een geldig Nederlands rijbewijs B. Deze kun je vanaf een leeftijd van 17 jaar halen. Bij Verkeersschool Wierks kun je ook terecht voor theorielessen.

Bij motorrijschool Wierks kun je vanaf 17 jaar starten met je motorrijlessen. Tijdens je eerste motorrijles begin je op een verkeerssluw terrein om te wennen aan de motorfiets. Wanneer we merken dat je de motorfiets de baas bent kunnen we de openbare weg op. Zelf zit je alleen op de motorfiets, de instructeur rijdt achter je aan en geeft de aanwijzingen door via een portofoon.

Examen motorrijbewijs | Het praktijkexamen

Het praktijkexamen verkeersdeelneming voor de motor duurt in totaal 60 minuten. Eerst heb je een inleidend gesprek met de examinator in het examencentrum. Daarna volgen op het parkeerterrein de ogentest en een aantal voorbereidings- en controlehandelingen bij de examenmotor.

Aanmelden motoropleiding
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen