Bromfietsrijbewijs Dordrecht

Als je jouw bromfietsrijbewijs wilt halen ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks heeft al jarenlang ervaring met de bromfietsopleiding, daarnaast hebben wij een hoog slagingspercentage! Om je bromfietsrijbewijs Dordrecht te behalen moet je eerst twee examens afleggen, namelijk een theorie examen en een praktijk examen. Allereerst start je met je theorie, al vanaf 15,5 jaar kan dit!

Wil je meter weten over het bromfietsrijbewijs? Neem dan contact met ons op of vraag direct een prijs aan!

Bromfietsrijbewijs Dordrecht | Verkeersschool Wierks

Waarom je bromfietsrijbewijs halen bij Verkeersschool Wierks? Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, namelijk:

  • Zeer hoog slagingspercentage: 95%
  • Eendaagse opleiding mogelijk
  • Een goede theorietraining
  • Voordelig totaalpakket
Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Start al op de leeftijd van 15,5 jaar!

Theorie: Vanaf 15,5 jaar kan je een bromfiets theorie-examen afleggen. Bij het theorie-examen krijg je 50 meerkeuzevragen, waarvan je er 44 goed moet beantwoorden. Maximaal mogen er dus maar 6 fouten gemaakt worden. Als dit theorie examen is behaald, kan er begonnen worden met de praktijklessen ter voorbereiding op het praktijkexamen.

Praktijk: Om je voor te bereiden op het praktijkexamen zijn er een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is per persoon verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Wij gaan er bij het bromfietsrijbewijs AM vanuit dat gemiddeld vier rijlessen voldoende zouden moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn plannen wij een aantal praktijklessen extra, zodat je altijd op het gewenste examenniveau uitkomt. Bij de praktijklessen rijdt er een instructeur achter je aan die op alle zaken let. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed kijken en het naleven van de verkeersregels.

Aanmelden voor scooteropleiding
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen