Autorijschool Werkendam

Op zoek naar een autorijschool Werkendam? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Al sinds 1965 is er één grote bekende naam in de rijschoolwereld en dat is Verkeersschool Wierks. Ondertussen de grootste speler in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond. In Werkendam zijn wij ook actief. Belangrijke onderdelen van onze dienstverlening zijn klantgerichtheid, continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dit resulteert in hoge slagingspercentages en een service van hoge kwaliteit.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze rijlessen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Ons team staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt telefonisch contact opnemen of direct via de website.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Autorijschool Werkendam | Mogelijkheden

De noodzakelijk erkenningen voldoet Wierks dan ook aan. Onze rijinstructeurs voldoen hier natuurlijk ook aan. Zij hebben natuurlijk hun WRM certificaat binnen. De rijopleidingen van Verkeersschool Wierks zijn al 15 jaar ANWB-rijopleidingen. Wij werken met de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) deze tijd samen met de ANWB. Daarnaast werken wij al geruime tijd samen met de STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci) en dat met volle tevredenheid.

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze autorijschool over een modern wagenpark waardoor wij onze kandidaten optimaal kunnen voorbereiden voor hun rijexamen. Deze voorbereiding en manier van werken zorgt voor hoge slagingspercentages.

Aanmelden proefles
Autorijschool Werkendam

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen