Autorijschool Hardinxveld Giessendam

Ben je op zoek naar een autorijschool Hardinxveld Giessendam? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! Verkeersschool Wierks is de grootste verkeersopleider in Zuid-Holland. Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke rijopleidingen, waaronder ook voor de auto. Tevens geven wij ook beroepsopleidingen, zoals taxichauffeur, chauffeur van gevaarlijke stoffen en vrachtwagenchauffeur met aanhanger.

Interesse is onze rijopleidingen voor de auto? Dan kun je direct een vrijblijvende prijs opvragen via de website.

Via onderstaande links kun je meer informatie lezen over de desbetreffende opleiding:

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Autorijschool Hardinxveld Giessendam | Verkeersschool Wierks

Verkeersschool Wierks is al een begrip sinds 1965 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Zuid-Holland. Continuïteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste pijlers. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten en een hoog slagingspercentage.

Al onze rijopleidingen voldoen aan de noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al 15 jaar binnen de ANWB-rijopleiding. Daarnaast werken wij al vele jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark, zodat onze kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen.

Inschrijven voor een auto rijopleiding?

Heb je nog vragen over onze rijopleidingen voor de auto? Dan kun je contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. Wil je je direct aanmelden voor een rijopleiding? Dat is ook mogelijk! Zodra wij je aanvraag binnen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden proefles
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen