Autorijscholen Dordrecht

Voor autorijscholen Dordrecht ga je naar Verkeersschool Wierks! Verkeersschool Wierks is al een begrip sinds 1965 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond. Onze rijschool is onder andere actief in Dordrecht. Continuïteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn de onderdelen waar we naar streven. Dit zorgt voor een hoogwaardige service aan al onze klanten waardoor we een hoog slagingspercentage behalen.

Contact opnemen voor autorijscholen Dordrecht

Wil je graag jouw rijlessen volgen en je rijbewijs behalen bij verkeerschool Wierks? Neem dan contact met ons op via de buttons aan de onderkant op de pagina. Dit kan telefonisch, of via het contact formulier op de website.

Autorijscholen Dordrecht

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Autorijscholen Dordrecht | Verkeersschool Wierks

Al onze rijopleidingen voldoen aan de benodigde erkenningen en worden gegeven door onze kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs. Voor de rijopleidingen AM (bromfiets), A (motor), B (auto) en BE (auto met aanhangwagen) werken wij al zon 15 jaar met de ANWB-rijopleiding. Daarnaast werken wij al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met STL (voormalig VTL) en ROC’s in Rotterdam (STC) en Dordrecht (Da Vinci).

Voor de rijopleidingen C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhanger/trekker oplegger), D (autobus) en DE (autobus met aanhanger) beschikt onze rijschool over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen. Dit keert terug is onze hoge slagingspercentages.

Aanmelden proefles
Autorijscholen Dordrecht

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen