ANWB rijschool

Ben je op zoek naar een kwaliteit ANWB rijschool? Dan kun je bij Verkeersschool Wierks terecht! Wij zijn al 15 jaar werkzaam binnen de ANWB rijopleiding formule voor de volgende opleidingen:

Ons complete aanbod rijopleidingen en beroepsopleidingen vind je op de website. Wierks is één van de grootste rijscholen in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond, en hier is recent een vestiging in de regio Gorinchem aan toegevoegd.

ANWB Rijschool Wierks

Al onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een WRM certificaat, waarmee we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen waarborgen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren, en bieden zij een klantgerichte en flexibele benadering. Je kunt er voor kiezen om de rijlessen op je eigen tempo te volgen, of een verkorte rijopleiding te volgen. Hierbij les je intensief, en behaal je je examen zo snel mogelijk.

Vaste theorie avonden

Naast de praktijkervaring is de theoretische kennis van groot belang. Verkeersschool Wierks organiseert daarom wekelijks vaste theorie avonden. Hierin kun je je theorie kennis uitbreiden en testen, voordat je je inschrijft voor het theorie examen. Deze avonden vinden plaats op onze locatie in Dordrecht, op de volgende avonden:

  • Bromfiets (AM) : iedere dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur (vrije inloop)
  • Motor (A) : iedere dinsdag van 19.00 uur tot 20.30 uur (vrije inloop)
  • Personenauto (B) : iedere dinsdag van 19.00 uur tot 20.30 uur (vrije inloop)

Neem direct contact op

Wij je rijlessen gaan volgen bij Verkeersschool Wierks? Je kunt direct telefonisch contact opnemen met onze vestigingen in de regio’s Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem. Wij geven je graag meer informatie, en je kunt direct een afspraak maken voor een proefles.

ANWB rijschool

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen