ANWB rijschool

Ben je op zoek naar een kwaliteit ANWB rijschool? Dan kun je bij Verkeersschool Wierks terecht! Wij zijn al 15 jaar werkzaam binnen de ANWB rijopleiding formule voor de volgende opleidingen:

Ons complete aanbod rijopleidingen en beroepsopleidingen vind je op de website. Wierks is één van de grootste rijscholen in de regio Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond, en hier is recent een vestiging in de regio Gorinchem aan toegevoegd.

ANWB rijschool

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

ANWB rijschool

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

ANWB Rijschool Wierks

Al onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een WRM certificaat, waarmee we de continuïteit en de kwaliteit van onze rijlessen waarborgen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren, en bieden zij een klantgerichte en flexibele benadering. Je kunt er voor kiezen om de rijlessen op je eigen tempo te volgen, of een verkorte rijopleiding te volgen. Hierbij les je intensief, en behaal je je examen zo snel mogelijk.

Neem direct contact op

Wil je rijlessen gaan volgen bij Verkeersschool Wierks? Je kunt direct telefonisch contact opnemen met onze vestigingen in de regio’s Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem. Wij geven je graag meer informatie, en je kunt direct een afspraak maken voor een proefles.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen