ANWB rijlessen pakket

Ben je op zoek naar een ANWB rijlessen pakket? Dan ben je bij Verkeersschool Wierks aan het juiste adres! We zijn ruim 15 jaar werkzaam binnen de ANWB opleidingsformule voor de volgende opleidingen:

Ons complete aanbod rij- en beroepsopleidingen vind je op de website. Wierks is één van de grootste rijscholen in de regio’s Rotterdam-Rijnmond en Drechtsteden, en hier hebben wij recent onze vestiging in de regio Gorinchem aan toegevoegd.

ANWB rijlessen pakket

Rijopleidingen

Ontdek de veelzijdige rijopleidingen van Wierks!

Rijlessen pakket Dordrecht

Beroepsopleidingen

Bekijk ons brede aanbod aan beroepsopleidingen.

Rijlessen pakket Dordrecht

Nascholing

Theorie en praktijk voor een uitstekende vakbekwaamheid.

ANWB rijlessen pakket

Onze opleidingen voldoen aan alle noodzakelijke erkenningen en worden gegeven door kwalitatief hoog opgeleide en WRM gecertificeerde rijinstructeurs.

Vraag een prijs op

ANWB Rijlessen pakket bij Wierks

Al onze instructeurs zijn in het bezit van een WRM certificaat, waarmee we de kwaliteit en continuïteit van onze lessen waarborgen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren, en bieden ze een flexibele en klantgerichte benadering. Je kunt er voor kiezen om de rij lessen op je eigen tempo te volgen, of een verkorte rij opleiding te gaan volgen. Hierbij volg je intensief rijlessen, en behaal je je examen zo snel mogelijk.

Neem direct contact met ons op

Geïnteresseerd in een ANWB rijlessen pakket bij Verkeersschool Wierks? Dan kun je direct telefonisch contact opnemen met onze vestigingen in de regio Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem. We geven je graag meer informatie, en je kunt direct een afspraak voor een proefles maken.

Kom in contact

Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

In contact komen

Vraag een prijs op

Wij komen zo snel mogelijk op jouw vrijblijvende prijsaanvraag terug!

Prijs opvragen